De ITP Podcast

 
groepsfoto-adviesraad
 

In een patiëntenadviesraad onder leiding van Inge Diepman kwamen 12 ITP patiënten en 2 hematologen (dr. Tanja Netelenbos en prof. dr. Roger Schutgens) bijeen en wisselden ervaringen uit over vermoeidheid en kwaliteit van leven én adviseerden over de wijze waarop artsen dit bespreekbaar moeten maken.

In de podcastserie "De ITP Podcast" gaat presentator Inge Diepman in gesprek met artsen en patiënten over verschillende thema’s, zoals: vermoeidheid, kwaliteit van leven, de keuzes in de behandeling en jong zijn met ITP.

Deze podcasts zijn voor artsen die ITP patiënten behandelen en ook voor ITP patiënten en anderen die met ITP patiënten te maken hebben.

Ieder verhaal is anders en dat maakt het zo duidelijk dat iedere ITP patiënt de individuele aandacht en behandeling verdiend waar hij/zij behoefte aan heeft en wat bij hem/haar past.

De vierdelige serie ‘De ITP Podcast’ kan je inspiratie bieden. Patiënten delen hierin hun ervaringen en artsen prof. dr. Roger Schutgens en dr. Tanja Netelenbos geven adviezen en tips. 

"De ITP Podcast" hebben we ontwikkeld in samenwerking met Novartis Nederland.

 
 
itp-podcast-cover-art-65

ITP Podcast - Vermoeidheid

‘Met deze vraag krijg je moeheid meteen goed in beeld’

 
itp-podcast-cover-art-65

ITP Podcast - Kwaliteit van leven

‘Bespreek samen wat er speelt’

 
itp-podcast-cover-art-65

ITP Podcast - De keuzes in de behandeling

‘De keuzehulp ITP is een aanvulling op het gesprek'

 
itp-podcast-cover-art-65

ITP Podcast - Jong zijn met ITP

‘Mijn leven is 180 graden gedraaid’

 
 

Become a member or support us by a donation

 

Tel. 085-1303570 | E‑mail info@itp‑pv.nl | Bank 1 NL69RABO0345603702 | BIC RABONL2U |Bank 2 NL91ABNA0401810461 | BIC ABNANL2A | KvK 17156005 | ANBI 8135.93.372