Jongerenambassadeurs Jai en Yordi

JAI LENSINK

jai-lensink

Wie ben je?

Ik ben Jai Lensink, 24 jaar en woon samen met mijn vriend in Groenlo een stadje in de Achterhoek. Ik ben nu 10 jaar bekend met ITP, maar ik verwacht dat ik het al langer heb! Vroeger had ik veel onverklaarbare bloedneuzen die niet wilden stoppen en ook veel grote blauwe plekken.

 

Waarom ben je jongerenambassadeur geworden?

Ik ben jongerenambassadeur geworden omdat ik zelf altijd behoefte heb gehad aan iemand van dezelfde leeftijd met ITP. Verder vind ik het altijd leuk om andere mensen te helpen, dus ik hoop jongeren ook te kunnen helpen met mijn positiviteit.

 

Waarvoor kunnen jongeren bij jullie terecht?

Jongeren kunnen bij ons altijd terecht om hun hart te luchten, niks is te gek! Ik hou er zelf wel van om alles positief te bekijken, wanneer je blijft hangen in iets wat je niet kan of niet hebt, wordt het voor jezelf ook lastiger. Natuurlijk mag je balen of het lastig hebben, maar een beetje positiviteit van een ander als je het zelf niet meer weet, is altijd fijn!

 

Heb je een tip of advies voor andere jongeren met ITP?

Focus je op de dingen die je wel kan, het leven is veel te kort om alleen de belemmeringen te zien! En praat over de dingen waar je mee zit, met familie maar zeker ook met lotgenootjes!

 

YORDI BRESSERS

foto-yordi-bressers

Wie ben je?

Ik ben Yordi Bressers, 24 jaar en heb al sinds mijn 15e ITP.

 

Waarom ben je jongerenambassadeur geworden?

Ik ben jongerenambassadeur geworden om samen met andere jongeren te sparren over hoe met ITP om te gaan en zo elkaar te helpen!

 

Waarvoor kunnen jongeren bij jullie terecht?

Voor advies over jongeren dingen natuurlijk! Dit kan betrekking hebben tot school, studie, baantjes en eigenlijk alles wat jongeren aangaat. Als wij iets niet weten kunnen we ook terugvallen op de vereniging voor meer diepgaande informatie.

 

Heb je een tip of advies voor andere jongeren met ITP?

Kijk naar de dingen die je wél kan doen, ook al zijn ze klein. Je bent nog steeds een jongere die ook een jongere moet zijn!

 

Word nu lid of steun ons met een bijdrage

 

Tel. 085-1303570 | E‑mail info@itp‑pv.nl | Bank 1 NL69RABO0345603702 | BIC RABONL2U |Bank 2 NL91ABNA0401810461 | BIC ABNANL2A | KvK 17156005 | ANBI 8135.93.372