Lotgenotencontact

 

Meerdere keren per jaar wordt lotgenotencontact georganiseerd

 
 

 

handen-mixed
 

Op verschillende momenten in het jaar wordt op verschillende manieren door de ITP Patiëntenvereniging lotgenotencontact georganiseerd. Maar ook zonder dat er iets georganiseerd wordt kunt u lotgenotencontact hebben. Als u lid bent van de patiëntenvereniging kunt u inloggen in het besloten deel van deze website en via het forum contact zoeken met andere leden. Ook op het besloten deel van de Facebook pagina, die alleen voor leden toegankelijk is, kunt u vragen aan lotgenoten stellen.

 

Contactdag

Twee keer per jaar wordt een landelijke contactdag georganiseerd; een formele- en een informele contactdag. Deze zal steeds in een ander deel van Nederland plaatsvinden. Op de formele contactdag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en worden er één of meerdere sprekers uitgenodigd die een lezing houden. Dit kan gaan over ITP zelf, of over behandelmethodes en ontwikkelingen hierin, beleving van ITP, studies die gedaan worden, etc. Tijdens koffiepauzes en lunch, of bij het afsluitende drankje, is er voldoende tijd om met lotgenoten, bestuur en/of sprekers te praten. Op de informele contactdag zal er na de Algemene Ledenvergadering een gezellig en ontspannen programma zijn en wordt de dag gezamenlijk afgesloten.

 

Contactavond

Ook worden er regionale contactavonden organiseerd. Steeds ook weer in een andere regio, in samenwerking met een hematoloog die in zijn of haar ziekenhuis een lezing geeft over ITP. Dit is kleinschalig, laagdrempelig en informatief.

 

Word nu lid of steun ons met een bijdrage

 

Tel. 085-1303570 | E‑mail info@itp‑pv.nl | Bank 1 NL69RABO0345603702 | BIC RABONL2U |Bank 2 NL91ABNA0401810461 | BIC ABNANL2A | KvK 17156005 | ANBI 8135.93.372